Free diecutting files

Friday 30 April 2010

Get Scetchy #36

De nieuwe Get sketchy challenge is er weer. En dit is mijn uitwerking van de sketch. Ik zelf vind het een heerlijke sketch waar je veel mee kunt doen. Op de get sketchy blog kun je uitwerkingen van de andere DT leden zien. De sponsers deze week zijn gluedots en the cutting cafe.
Ik ben gek op glue dots en gebruik ze heel veel. Hier heb ik de roosjes heb ik vast geplakt met gluedots. De makkelijkste manier om ze te gebruiken is, eerst je roosje , knoopje , bloemetje of wat dan ook op de glue dot plakken en dan op je werkstuk. werkt perfect. De tekst in het tattered angels frame is van cutting cafe. Die hebben ook geweldige dingen alleen ben ik helemaal niet handig met digitaal spul zoals stempels en zo . Maar goed het is me wel weer gelukt. Ik wordt er nog eens handig in.
De steekjes zijn weer met de hand gedaan, dit keer heb ik een feston steekje langs de rand gemaakt , wel meer werk maar ik vind het een heel leuk effect geven dus je zult het vaker tegen gaan komen.
Zoals jullie gemerkt hebben heb ik heel weinig gedaan deze week. ik had graag meer gedaan maar ik heb het druk gehad en was steeds ontzettend moe. Volgende week lekker school vakantie dus geen wekker om kwart voor 6 heerlijk.
Zo en dan ga ik nu eerst even snel nog wat boodschappen halen en me in het koninginne dag gedoe storten.
Fijne dag allemaal!!!

Als je mijn kaart beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.Photobucket

Monday 26 April 2010

Kado Tasje


Gisteren he ik dit kado tasje gemaakt. Het papier is van girls paperie en zo leuk. Ik had het bij de Duif Compleet besteld en net binnen . Kon eigenlijk niet wachten om er iets mee te doen. Het is dus dit kado tasje geworden. de basis is een klein craft tasje met raampje. Ooit eens gekocht bij simpel scrappen. Het roze knoopje heb ik weer met glitter geembossed. en het pareltje bij het strikje is een echt zoetwater pareltje.
Steekjes weer met de hand gedaan gisteren lekker zittend in het zonnetje.
Om nog even de vraag van Marjon te beantwoorden. Marjon ik doe altijd alle steekjes met de hand. Alleen de zigzag gaatjes maak ik wel met de machine, de steekjes maak ik daarna met de hand. Het garen dat ik gebruik is nl te dik voor de machine.
Als je het tasje beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.Photobucket

Saturday 24 April 2010

Precious Baby Boy

Zo hehe deze ligt al een paar dagen maar kwam er maar niet aan toe om hem af te maken. Maar hij is af. Hij is voor de challenge van Caardvarks De challenge is maak een monochromatic card. Gebruik een kleur dus. nou bij mij is het wel duidelijk dat het blauw is geworden dacht ik. Okee een beetje creme en wit erbij en tea dye voor de randjes maar dat moet kunnen dacht ik. Het papier ,label , sticker en micaflakes langs de rand zijn van Melissa Frances ( Het kan ook bijna niet anders..) het lint van de strik is van Papertrey ink.
Ik ga nog even een leuke challenge uit zoeken , allemaal een fijne zaterdag.
Als je mijn kaart beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.Photobucket

Tuesday 20 April 2010

True Love

Deze kaart heb ik gemaakt met de challenge van de shabby tea room . De challenge was om je te laten inspireren door een plaatje , ik heb de kleuren en de sketch gebruikt.
Het papier en rub ons zijn wederom van Melissa Frances. Ik gebruik dat gewoon heel graag maar dat is jullie vast nog niet opgevallen..De ring is van tattered angels en het hart heb ik zelf gestanst met een harten stans van sizzix die ik bij Your Zoap heb gekocht. ik heb hem uit passepartout karton en sugarcoated cardstock van doodlebug gestanst en op elkaar geplakt.
En dan nog wat leuks...er komt weer een candy aan.. in juni heb ik mijn blog een jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Het zou leuk zijn als ik dan op ook 200 volgers heb , hou mijn blog dus in de gaten want ik ben een mooie candy aan het maken met oa vlinderstempels en een cupcake mini chipboard album..verder zeg ik nog niets...Hou de boel maar in de gaten hier.
Als je mijn kaart beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

Monday 19 April 2010

Girlfriend

Zo gisteren weer eens lekker bezig geweest met een kaartje . Na het bekijken van de challenge blog wist ik met een wat ik moest doen met die van CPS#163. Ik had vrijdag net nieuwe melissa frances papier binnen en kon niet wachten om die te gebruiken. deze kaart is dus het resultaat.
Ik heb nog wat nieuws uitgeprobeerd , kijk maar eens naar het knoopje *LOL* die heb ik beglitterd. Klik evtentueel even op de foto om het te zien. Ik beglitter mijn cipboard en dergelijke, en vanaf nu dus ook knoopjes. Altijd met een mengseltje van clear embossing poeder en fijne glitter ( bijv. doodlebug) en dan gewoon net als embossingpoeder gebruiken. Je kunt dit dus ook doen met ander embossingpoeder. ZING heeft ook kant en klare glitter embossing. Als je geen heat tool hebt kun je ook gewwon stickels gebruiken.
Ik heb gisteren evengoed genoten van het zonnetje want zoals je ziet heb ik weer de nodige stiksels gebruikt , en dat heb ik dus lekker buiten in het zonnetje zitten doen.
Het gebruikte papier en rub on is dus van Melissa Frances, de roosjes van Prima . lint en twine( het jute touwtje door de knoop ) van papertrey ink , swirl van ZVA en kantje komt bij Dolls uit de shop.
Fijne dag allemaal. Ik heb weer een leuke challenge gevonden dus ga weer lekker aan de slag.
Als je mijn kaart beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

Sunday 18 April 2010

Mirror mirror on the wall


Zo deze gisteren eindelijk eens af gemaakt. Het is een spread van Joep onze jongste rode kater. We hebben hem vorig jaar na de zomer vakantie gekregen.
Dit is een begin van een album met foto's van onze beide rode mannen Joep en Felix. Hij lag al een tijdje maar op de een of ander manier zat ik vast. Het voelt nu wel lekker dat hij af is . Het blijft je toch dwars zitten zo'n half af geval.
De streepjes van het papier passen perfect bij zijn streepen in z'n vacht vind je niet?
Het papier is van graphic 45 en zat samen met het kant en de blauwe roosjes in een DT box die ik van Annemiek had gekregen. Allemaal dus bij Dolls and Decorations te koop. De rest van de roosjes en blaadjes zijn van Prima ,Jutetouw is van Papertrey ink , knoopjes van Jenni Bowlin, de Dew Drops van Robins nest en de swirls van ZVA.
Zo allemaal een fijne zondag het is prachtig weer. Ik ga vandaag weer lekker een scrapdagje houden
PS..Annelies het is geen tilda dekbed hoor ;-) gewoon een kussenhoesje van de action, helaas hadden ze er toen nog maar een. Deze foto's zijn genomen toen Joep er net was , ik denk dat hij een maand of twee was hier.
Als je mijn Layout beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

Saturday 17 April 2010

Mijn plekkie

Zoals jullie misschien welmerken is het een beetje rustig op mijn blog..Niet dat ik niets doe ofzo hoor ik ben druk bezig met van alles en nog wat maar het heeft even meer tijd nodig plus het zijn projectjes voor een later tijdstip om zo maar te zeggen. Ik heb mijzelf vandaag en morgen lekker scrappen beloofd dus dat ga ik doen ook ondanks het mooie weer buiten.
Regelmatig kom ik de vraag tegen hoe ziet jouw scrapplek eruit?? Nou zo dus eindelijk heb ik alles eenbeetje naar mijn zin zo.. Ik ben gezegend met een scrapkamer ( zonder deur want die paste er door de expedit kast er niet meer in hahahah. ) Hij is niet zo groot ong. 2 bij 2 meter maar met een beetje praktisch inrichten kun je zoals je ziet heel wat kwijt ( ja in alle dozen zitten spullen *bloos*) Ik heb daarom ook lichte kleuren gebruikt en veel wit om het vooral rustig en ruim te houden Vind ik wel zo prettig werken Ik heb een lekker groot raam en zo dus ook veel licht heerlijk. Ik zie dat ik mijn papier kast er niet op heb staan maar bij de foto hier onder zie je nog net een stukje langs de linker deurpost. Boven op de kast liggen mijn potloden en staat nog een roze K&Companie tote. Op de tweede foto zie je een geweldig kastje voor mijn stickels daar ben ik zoo blij mee. Hij is gemaakt door Nicole haar man, als je er ook een wilt kun je hem bij haar bestellen. HIER staat hoe je hem kunt bestellen. Nou ik ga weer gauw aan de slag Ik zou zeggen: enjoy the tour door mijn plekkie Als je de foto's beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

Friday 16 April 2010

Get sketchy # 34

de nieuwe sketch uitdaging van GET SKETCHY is er weer. Dit is mijn uit werking. Ik ben er niet echt happy mee . het is geen moeilijke sketch maar we moesten werktne met digistempels van Wags "n Wiskers dat is de sponsor deze keer en afdrukjes zijn gewoon niet mijn ding. niet dat ik ze niet mooi vind ofzo ik ziede meest leuke kaarten ermee langs komen maar ik zelf kan er gewoon niets mee . Op de een of andere manier worden het tochaltijd van die mwah kaartjes. Nou ja wie weet leer ik het nog een keer. Als je dus wat van deze digi stamps wilt winnen..zeker mee gaan doen.!
net kwam de postbode met een pakketje melissa frances dus daar ga ik nu eerst maar eens lekker mee aan de slag. ! mei is het national scrapbookingday en dat laten we bij Dolls nniet zomaar voorbij gaan!! We zijn druk aan het brainen en voor bereiden. Hou het forum en blog dus in de gaten.!!
Als je mijn kaart beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

Wednesday 14 April 2010

Werkbeschrijving en patroon Gablebox.

En dan is hier de beloofde werkbeschrijving met patroon van de gable box.
Eigenlijk is het heel simpel de onderstaande tekening is een kant en je hebt hem dus twee keer nodig. De gearceerde gedeeltesmoet je uitknippen. In het langwerpige vlak kun je nog raampje stanzen of knippen. Plak achter het raampje een stukje doorzichtige sheet Het strook je aan aan de rechter zijkant is een plakstrook die plak je tegen de zijkant van de zijkant van de tweede helft. Dat is het kleine rechthoekje met met het dakje. Dan vouw je van de bodem eerst de twee kleine flapjes en dan plak je de lange daar boven op. Dan vouw je de hand vaten bij elkaar en steek de puntige uit eindjes in het driehoekje . En klaar. Ik hoop dat het zo duidelijk is en anders hoor ik het wel.
Als je hem gemaakt hebt geef dan even een seintje in dit bericht en dan kom ik bij je kijken. Ik zou het ook heel leuk vinden als je dan even verteld dat je de beschrijving bij mij vandaan hebt en mijn blog linkt bij de beschrijving.
Veel plezier ermee.


Als je de tekening beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

Monday 12 April 2010

Gablebox met Tilda papier.

Pff wat een werk zeg , Ik ben mijn papier stapel aan het uitzoeken , en geloof me ik heb een hele grote stapel, en er gaat heel wat weg. Ik heb in de jaren dat ik scrap heel veel papier gekocht en steeds gedacht oo dat is mooi ..en dat, en dacht het allemaal wel te kunnen gebruiken. Nu scrap ik al een tijdje geen of weinig LO .Gewoon omdat ik er geen inspiratie voor heb op de een of andere manier. Voor kaarten en dit soort dingen als de gablebox weer wel. En ik heb daar ook mijn eigen draai en stijl in gevonden en weet nu ook wel papier ik wel zal gebruiken en wat niet. Ben dus wat kopen betreft ook een stuk selectiever geworden en koop niet meer alleen maar omdat ik het mooi vind en er vast wel een LO mee ga maken. Ik koop nu alleen als ik zeker weet dat ik er wat mee kan en ga doen.Maar goed ik was dat uitzoeken en doen zo zat , ik heb de hele boel opzij geschoven en ben deze gaan maken. He ...dat was even lekker. Toen ik hem in elkaar wilde gaan zetten bedacht ik dat jullie ook vast wel een beschrijving C.Q tekening wilden hebben want die zijn bar slecht te vinden. Ik kon er tenminste geen vinden en heb het zelf maar getekend. De tekening komt er aan want toen ik er aan dacht had ik hem al uitgeknipt en gedaan hahaha. Ik heb daar wel een foto van maar er staan geen maten ofzo bij dus dat is ook niet echt handig. Maar ik maak hem nog wel een keer en dan zal ik er ook de maten bij zetten, en zet ik hem op mijn blog. Misschien dat ik het vanavond nog doe en anders morgen.
Als je mijn creatie beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

Sunday 11 April 2010

Even een snelle kaart

Gisteren nog even snel een kaart gemaakt voor de verjaardag van een vriend van ons. Alhoewel er wel wat werk in zit, zoals de letters met schaduw letter uitstanzen, Is het toch een snelle kaart geweest omdat ik er bijna niet op heb gestikt, anders kreeg ik hem niet op tijd af. Hij vond het een hele mooie kaart en wist tot mijn verassing ook meteen wat HB2U betekende
Het feestje was erg gezellig , ik ben er nog een beetje brak van hahahah.






Als je mijn creatie beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

Friday 9 April 2010

Get Sketchy # 33

De nieuwe challenge van get sketchy staat er weer . Ik zelf vond het best wel een pittige en heb lang zitten bedenken hoe deze sketch te maken. Een echte challenge dus! Maar het is ons weer gelukt. Hier onder de sketch en daaronder staat mijn uitwerking , de uitwerkingen van de andere DT-ers kun je op de Blog van Get sketchy zien.

Als je mijn creatie beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

Thursday 8 April 2010

Prima kaartje

Klinkt heel zelf ingenomen maar zois het niet bedoeld :-) .
Ik heb voor dit kaartje Papier en een roosje van Prima gebruikt.
Dinsdag heb ik lekker "ouderwets" een dagje bij Yvonne gescrapt . Sandra was er ook dus het was weer erg gezellig. Naast het beppen heb ik dus ook nog wat gedaan. Dit kaartje geaakt. Ik moet zeggen dat het heerlijk was om weer eens een keer gewoon achter elkaar door te scrappen . Ik heb daar thuis op de een of andere manier geen rust voor. Het gebeurd dan allemaal in etappes en met horten en stoten. Dit kaartje heb ik overgens gemaakt voor de sketch challenge van The Sweet Stop..Ik was op zoek naaar een leuke challenge en vond deze.
Zo en dan ga ik nu als een gek weer met mijn kaartje voor Get sketchy bezig want ik ben al erg laat , verdorie.

Als je mijn creatie beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

Tuesday 6 April 2010

Shabby chique kastje

En nog een post omdat ik jullie deze graag wil laten zien. van het weekend hadden we een mega paas crop op het SNN forum .Een van de onderdelen was dit kastje. Je kan het van luciferdoosjes maken maar ik was weer eigenwijs en heb de doosjes zelf gemaakt. Ze zijn ook ietsje groter dan luciferdoosjes. Het papier dat ik gebruikt heb is van Nook and Pantry van BG. De knopjes op de laatjes en op de strik bovenop het kastje zijn ouderwetste knopjes. De roosjes zijn nieuwe roossjes van Prima waar ik helemaal verlieft op ben, ik heb er een beetje glim op gedaan. De swirls zijn van ZVA en de bling steentjes had ik nog. De pootjes zijn van rozenquartz en een parelmoer kraaltje. Is het geen schattig kastje geworden Ik ben er in iedergeval heel blij mee.



Als je mijn kastje beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket