Tuesday, 10 August 2010

Reorganisatie

Zo ik ben aan het reorganiseren geweest. Ik had mijn nestabilities in een boekje met magneetbladeren zitten. Maar ondertussen heb ik zoveel nesties dat ze allang niet meer in het boek passen. Om er nog een te maken vond ik niet handig omdat er zeker nog meer nestabilities bij komen. Ik heb dus een nieuwe manier gevonden om ze op te bergen . Nou ja nieuw , er zijn er natuurlijk meer die ze op kaartjes hebben zitten , ik wil ook niet zeggen dat ik wat dat betreft het wiel heb uitgevonden hoor. Maar voor mij is het een nieuwe manier. Ik vind het super handig. Ik heb de magneetvellen uit het boek in repen gesneden en op de kaarten geplakt Ik heb er wel even een elastiekje om gedaan zodat ik met het terug zetten van de kaart niet de nesties van de kaart afschraap. De doos staat naast me dus ik kan zo de nestie pakken die ik nodig heb. de langere stanzen die niet in de doos passen heb ik er naast hangen. Voor mij de ideale manier van nestabilities opbergen.
Mocht je denken wat is dat voor kast?? Het is mijn papierkast. Ik heb de bakken eruit gehaald en er haken in gedaan. super handig. Ik heb nu weer gewoon stapelbakken en dat bevalt me een stuk beter. Mijn papier gleed er steeds uit en de haakjes van de bakken braken af. Ik had/heb nog 7 bakken die alle haakjes hebben.
Nou ja de kast heeft zo een mooie nieuwe functie gekregen.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.

_Photobucket

11 comments:

Anneke. said...

Het is wel aanstekelijk,hé. Het opruimen! Ziet er keurig uit, Lenet. Inderdaad ik moet er ook nog wat vinden hoe ik mijn nesties opruim.

Groetjes Anneke.

Maudy said...

multifunctioneel zo een papier kast ;-). Handig gedaan zo met het opbergen van je nesties

Wendy ten Hove said...

Handig!! En, wauw, wat heb jij een boel nesties!! Ben stiekum wel een beetje jaloers!... ;-) Ach, mijn verzameling bredit zich ook langzaam uit... hi hi!!

Liefs, Wendy

Ann said...

ik ben idd ook toe aan een nieuwopbergsysteem voor mijn nesties en dit ziet er superhandig uit Lenet, denk dat ik hier ook voor ga.

Mijn papierkast doet nog echt dienst als papierkast dus voor de grotere nesties een grotere bak dan maar

Anneke Wijers said...

Oooehw, ik wist niet dat er zoveel nesta's waren!
Maar je hebt het netjes voor elkaar zo.

M@ureen said...

Dat ziet er goed en overzichtelijk uit zo!

Greetz,
Maureen.

Dora said...

Erg handig zo!

PatriciaKleijn said...

Ziet er handig uit hoor!

*Kus Patries*

Nicky said...

zo, mooi hoor! netjes opgeborgen zo en een pienter ideetje!!

Wendy said...

Dat ziet er super uit netjes en erg handig

Groetjes Wendy

Unknown said...

Erg handig zo.
Zelf heb ik het gevoel dat ik elke dag wel mag reörganiseren in m'n scrapkamer (of gewoon de troep achter m'n kont opruimen, wil ook nog wel eens helpen).