Thursday, 1 March 2018

Love


Hallo  hier ben ik weer eens , vandaag is het mijn beurd weer om een blogpost te verzorgen op het Majadesign blog.
 Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad waardoor ik alleen het " noodzakelijke"  voor het Maja design DT  heb gemaakt.  De rust is nu weer wedergekeerd dus hoop weer wat meer tijd te hebbne om meer in mijn " boudoir" door te brengen. Deze ondergaat op het moment trouwens een reorganisatie en al die bende hier werkt ook niet echt stimulerend en inspirerend. 
Maar ook dat komt nu snel aan een einde. Dat is, de rommel dus. 


Maar goed, dit keer heb ik dus een kaart voor je zoals je ziet. . 
Ik vind het altijd zo zonde om restjes design papier weg te gooien en helemaal als het zulke mooie restjes zijn als het maja design papier. Maar ja de doos begint zo wel heel erg vol te raken.  
Dus heb ik mijzelf de taak gegeven om na elk project van de restjes die ik over heb een kaart te maken.  en dit keer is het deze dus geworden , gemaakt met restjes van  de summertime collectie die ik voor mijn vorige lay out Sweet  gebruikt heb.


Uit een vel Smell the roses had ik wat rozen geknipt en had er een over die heb ik dus ook op mijn kaart gebruikt. 


Ik heb een hele lading van die gewone platte prima bloemen die toch echt eens moet gaan gebruiken . Ik heb er een paar samen gefrommeld en achter de grote witte bloem gestoken.  Deblaadjes heb ik met een blaadjes stans van My Favorite things gestanst uit een vel celery/sage  van  shade of sofiero monochromes. 


Bedankt voor je bezoekje en ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren , tot gauw maar weer.
Groetjes lenet.1 comment:

janfien said...

Wat een prachtige kaart weer en wat een goed idee met die prima flowers.