Friday, 14 August 2009

Enjoy the everyday

Potverdikke de hele dag geen internet!! Maar dan merk je echt hoeveel je er gebruik van maakt!! Zonder internet doe ik ook echt helemaal niets met mijn laptop. Het enige dat erop staat zijn mijn foto's en de standaard windows spelletjes , en office enzo . Zonder internet is het gewoon een heel saai ding eigenlijk, en zou ik ook heel goed zonder kunnen. Maar ja ik kan dus niet zonder internet en dus ook niet zonder mijn laptop. Raar idee eigenlijk. Ik vermaak me evengoed wel hoor maar laptop, toch wel een beetje met mijn ziel onder mijn arm. Het geeft toch een beetje het gevoel dat ik afgesloten ben van de buitenwereld. En dat terwijl ik in de binnen stad woon dus genoeg mensen zie. Stof tot nadenken dus.
Maar ik heb mijn tijd evengoed goed besteed en dit kaartje gemaakt met behulp van de sketch van Got Sketch? # 88 ( die had ik al uitgeprint).
Mijn tijd evengoed dus wel nuttig besteed vind ik zelf .
Als je op de foto klikt kun je hem groter bekijken.


Leuk dat je even kwam kijken, tot de volgende keer.

5 comments:

Dora said...

Wat is ie weer leuk, mooie dat blauwe papier met de witte stippen.Hele leuke kleurencombi, en super hoe je dat met de tekst en de bloemen hebt gedaan!
xo Dora

Snap je nou hoe ik het had zonder laptop, ok ik had dan nog de pc, maar ja in mijn laptop staat alles onder favorieten enzo..grrrr

natacha said...

heel mooi kaartje mooie kleuren ook
groetjes natacha

Ageeth said...

Wow heel erg leuk geworden ook !! Zo zie je maar, we zitten gewoon teveel achter de pc. Ik probeer dat ook te minderen, maar meoilijk is het.

Alexandra said...

Wow, leuke kaart, vind de kleurencombi prachtig, dat blauwe springt er zo mooi uit. Het kadartje is ook leuk.

Ann said...

leuk kaartje weer Lenet ik ben gek op stippeltjes