Saturday, 17 April 2010

Mijn plekkie

Zoals jullie misschien welmerken is het een beetje rustig op mijn blog..Niet dat ik niets doe ofzo hoor ik ben druk bezig met van alles en nog wat maar het heeft even meer tijd nodig plus het zijn projectjes voor een later tijdstip om zo maar te zeggen. Ik heb mijzelf vandaag en morgen lekker scrappen beloofd dus dat ga ik doen ook ondanks het mooie weer buiten.
Regelmatig kom ik de vraag tegen hoe ziet jouw scrapplek eruit?? Nou zo dus eindelijk heb ik alles eenbeetje naar mijn zin zo.. Ik ben gezegend met een scrapkamer ( zonder deur want die paste er door de expedit kast er niet meer in hahahah. ) Hij is niet zo groot ong. 2 bij 2 meter maar met een beetje praktisch inrichten kun je zoals je ziet heel wat kwijt ( ja in alle dozen zitten spullen *bloos*) Ik heb daarom ook lichte kleuren gebruikt en veel wit om het vooral rustig en ruim te houden Vind ik wel zo prettig werken Ik heb een lekker groot raam en zo dus ook veel licht heerlijk. Ik zie dat ik mijn papier kast er niet op heb staan maar bij de foto hier onder zie je nog net een stukje langs de linker deurpost. Boven op de kast liggen mijn potloden en staat nog een roze K&Companie tote. Op de tweede foto zie je een geweldig kastje voor mijn stickels daar ben ik zoo blij mee. Hij is gemaakt door Nicole haar man, als je er ook een wilt kun je hem bij haar bestellen. HIER staat hoe je hem kunt bestellen. Nou ik ga weer gauw aan de slag Ik zou zeggen: enjoy the tour door mijn plekkie Als je de foto's beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.
Photobucket

24 comments:

Dora said...

Ik ben me nu toch jaloers, en ik meen het.....wat een mooie kamer, en inderdaad niet zo ruim als de Amerikanen hebben, maar met deze kleuren heel veel rust, en je kan alles kwijt, meid geniet ervan, schitterend! Hier wil ik nu wel even in kijken als ik langskom...en ja ik neem die stempels mee!!!

Rianne said...

Ziet er goed uit zeg!!!

Mooi ook dat je veel wit hebt gehouden; dat houdt het lekker rustig denk ik.

Annemarie said...

wow!!
Mooi plekkie!!

Kitty said...

WHAAAAA!!!!! Gelukkig zat ik, hahaha. Ik zal het Rob eens laten zien, dan snapt hij eindelijk dat het nog wel meevalt met mij. Het ziet er geweldig uit Lenet!

manja said...

Wat een lekker plekje heb je! En het is ook zo netjes!
Veel plezier nog dit weekend met scrappen.
Groetjes Manja

Wendy said...

wauwwwwwwwwwwwwwwwwww wat een super geweldige scrapkamer
Wat ziet het er netjes en leuk uit zeg

Groetjes Wendy

Sandra said...

PRACHTIG!!!! Vraagje, waar heb je die kast vandaan met die vakjes?? De kast op de laatste foto bedoel ik.

Doeg Sandra

Hetty said...

Wauuuw wat een mooie kamer en zo opgeruimd echt super gezellig

gr hetty

Boukje said...

Wow, super zeg! Wat veel spullen en wat mooi opgeruimd!
Groetjes Boukje.

m@deliefjuh said...

wat ziet dat er heerlijk uit! en wat opgruimd ;) dat lukt mij nou nooit!

m@deliefjuh said...

oh dat ziet er heerlijk uit. en wat opgeruimd... dat lukt mij dus echt nooit!!!

Ann Marie said...

dat is echt een metamorfose geworden Lenet prachtig met al die lichte kleuren.

Tamara said...

hartstikke leuke plek en volgens mij vermaak jij je daar prima :) handig juist toch al die doosjes en laadjes.. hier staan er ook genoeg ;) xx

celia said...

Wow!Zo mooi geordend!Mijn mannetje is aan de mijne bezig dus heel erg bedankt om ze eens te laten zien,zo heb ik weer wat andere ideën!Liefs,Celia.

Charlotte said...

Wauw wauw wauw!!! Helemaal super dat plekje van jou! Lekker veel roze ook ;)

xxx

Alexandra said...

Dat ziet er mooi en opgeruimd uit. Je hebt er echt een geweldig scrapkamer van gemaakt.

Jetty said...

Mooi Lenet. En zo netjes.....

natacha said...

wauw ziet er super uit zeg

Annelies said...

Ik ben niet jaloers hoor... helemaal niet...... *ziet groen en geel*

Cora Hoekstra said...

Ik vind het verbazingwekkend hoe je op 2 bij 2 zoveel ruimte hebt kunnen creëren. Het is allemaal op grijpafstand en je weet natuurlijk precies waar alles ligt en wat je hebt. Het ziet er zo ongelooflijk mooi uit, je hebt een prestatie geleverd om het zo mooi te krijgen.

carlies said...

wow wat veel spullen zeg het lijkt
wel een winkel gaaf hoor

groetjes carla

Wendy ten Hove said...

Wauw!! Wat een geweldige werkplek! Je hebt de ruimte ook fantastisch benut, zeg, ook al is het een kleine ruimte, zo lijkt het me een heerlijke werkplek! Je kaarten zijn super, dus heb me net als volger aangemeld, leuk zeg! Zelf heb ik helaas nog geen hobbykamer, ik hoop wel een nieuw huisje te vinden in de nabije toekomst, mét hobbykamer, ha ha!! Maar ik ben dan ook nog maar sinds kort verslaafd aan kaarten maken en bloggen... ! In elk geval inspireert jouw fantastische hobbykamer me om snel weer op Funda te kijken en je kaarten om vanavond weer lekker te gaan knutselen! Ik kijk met veel plezier uit naar je nieuwe creaties!
Groetjes, Wendy

Brenda said...

Hihi, wat heb je toch een hoop nodig om je hobby uit te voeren, he? ;-)
Gave kamer, hoor! Mooie rustige kleuren.
Groetjes, Brenda

Tinklestar said...

Wauw Lenet, wat een mooi stekkie heb je!