Saturday, 12 June 2010

Druk ,druk druk en Get sketchy #42

Zo hehe eindelijk weer een blog berichtje van mij. Ik heb het zo druk gehad deze week . Ik heb het idee dat ik alleen maar aan het hollen en vliegen ben geweest. Ik heb samen met Amber de avond 4 daagse gelopen. Nou ja 3 daagse want dag twee werdt afgelast vanwege het slechte weer. Maar het was verder wel heel leuk.
Zag vandaag nog een leuk nieuwtje, ik ben gekozen voor de top 3 met de sketchchallenge van waltzing mouse, met mijn kaartje dat een doosje werd super leuk natuurlijk vooral omdat het de eerste challenge is.
Ik ben de hele week bijna niet op mijn scrapkamer geweest. Je wilt nu ook niet weten hoe het eruit ziet daar want ik heb wel even snel boven staande kaart gemaakt voor de nieuwe get sketchy maar geen tijd gehad om op te ruimen.
Ik hoop dat het vandaag nog lukt morgen nog een haring party ( jummie ) en dan is het weer rustig en kan ik weer wat doen hoop ik.
Goed bovenstaande kaart is dus de nieuwe sketch van get sketchy #42 de sponsor is monkey design , dat is dat aapje dat erbij staat, dat is een bouwplaat
De tekst stempel hier is van eline's clear stamps.
Zo en dan ga ik nu even een rondje bloggen en dan mijn scrap kamer eerst weer eens op orde brengen.

Als je mijn kaart beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.Photobucket

13 comments:

marjon said...

mooi weer hoor. leuk gedaan zo die dew drops. die moet ik ook eens vaker gaan gebruiken..

Ann Marie said...

prachtige kaart weer Lenet! En ook hier is de a4d gelopen hoor, door Kjell en Piet en dinsdag idd halverwege weer terug. Ik loop zelf wel niet mee maar organiseer het voor school en dat is veel werk ook heb ik samen met nog twee dames de papieren medailles gemaakt voor 120 kindjes (wij geven altijd van de sportcommissie nog iets extra's) die zijn leuk geworden en wat is het toch makkelijk met de nesties en bigshot!

Judith Veldhuizen said...

Prachtige kaart! En gefeliciteerd dat je in de top 3 gekomen bent!!!

Carla said...

Mooie kaart!!
Tja...soms lopen we onzelf voorbij hè!!

fijn weekend...lieve groetjes Carla.

Julia Aston said...

Big congrats on having your lovely box chosen a winner at Waltzingmouse Lenette!

I love this beautiful card you have created today - what lovely colors, lace ribbon and pretty flowers!

Dora said...

Ik vind het een prachtcreatie, de kaart is om te smullen...doe rustig aan geniet een beetje van jouw tijd...en morgen heel veel plezier:)

Monia said...

This card is very soft and beautiful. I love it!

Jolanda said...

Heeeeeeeeey,

How's life?
Vanaf de dag dat ik 3 weken foetsie ging t/m hetgeen je vandaag hebt geplaatst even bewonderd. Je bent weer flink bezig geweest en het een is nog mooier dan het ander.

Wel slim ook hoe je die blog awards hebt aangepakt. Ik vind het wel leuk om ze te krijgen, maar inderdaad... aan wie moet je ze verder geven enzo. Binnenkort zal ik een soortgelijk bericht plaatsen. Vind ik eigenlijk wel handig.

Leuk dat je in de top 3 bent beland van Waltzing Mouse: congrats!
Voor mijn gevoel zijn er afgelopen periode toch redelijk wat (voor mij nieuwe) challenge blogs bijgekomen. Straks nog even verder neuzen. Is wel weer leuk i.p.v. altijd maar weer diezelfde challenge blogs te volgen.

Nou, m'n berichtje is weer ietwat langer dan oorspronkelijk gedacht. Tijd dus om er een eind aan te breien (niet te maken, hè :P)

Fijne avond verder!

Toodles,
Jo xoxo

Baukje said...

Hallo Lenet
de kaart is schitterend mooi!!!
ook een heel leuk iedee met dat foto lijstje
Groetjes Baukje

Theresa said...

Very lovely! I love the softness and the pink. Great job.

Alexandra said...

Mooie kaart. De dewdrops passen er ook zo perfect bij.
Gefeliciteerd met je top 3.

Wendy ten Hove said...

Hoi Lenet,

Mooi gemaakt! Super papier gebruik jij altijd! Heel mooi. Erg leuk hoe je dat kadertjes hebt gebruikt in deze kaart, zo hoeft er niet eens wat in, maar het werkt super goed! Het aapje is heel grappig. En gefeliciteerd dat je bent gekozen, wat leuk zeg! Tja, het weer de afgelopen was echt prut, veel avondvierdaagsen, dus dat was behoorlijk slecht getimed! Jammer dat er een dag niet doorgegaan is, maar hopelijk zijn jullie op de andere dagen wel droog gebleven..
Fijne zondag!
Liefs, Wendy

jandokan said...

Super!!