Sunday, 22 March 2015

Recyclen

Je hebt van die verpakkingen waarvan je denkt ..hmmm  daar kan ik wel wat mee. Zo had ik het ook met de verpakking van de Graphic45 washitape verpakking. daar moest ik gewoon wat mee doen. Dus hup naar de etos en daar een miniflesje  therme badolie  gehaald en dat paste ( zoals ik al vermoedde) precies .  Ik heb het geweldige papier van cartabella : Baby mine en de cardstock stickers uit die serie gebruikt.. geweldig papier en precies mijn kleurtjes en je zult het zeker vaker tegen komen in mijn projecten.. de blaadjes zijn gemaakt met een stans van My Favorite Things layered leaves, de seambinding en bloem komt uit mijn eigen voorraad. 
Het is zo net een klein kadootje. Ik ga ermee  meedoen met de challenge van het Craftliners blog. De challenge is iets voor de geboorte..dit is dus voor de moeder die verdient ook wel een verwennerijtje ja toch? Als je mee doet kun je dit super papier winnen de prijs is nl een 6x6 paperpad van cartabella Baby Mine.

Photobucket

7 comments:

Angela said...

Ja ik ken dat gevoel.... heb hier een hele doos met verpakkingen staan. Maar jij voegt de daad bij (in dit geval) de gedachte *grijns*. Wat heb je dat schitterend gedaan Lenet. Mooi papier en prachtig afgewerkt; toppie!!
Fijne zondag....
grt Angela

Kitty said...

Prachtig cadeautje!

Annelies said...

Wat een leuk idee!

Margot said...

Superleuk idee en heel mooi gemaakt!

Ria said...

Dat heb je echt weer slim en mooi gedaan.
Groetjes, Ria

KFE Design said...

This is a fantastic present and the papers are really beautifull.

Pet73 said...

Fabulous idea!