Tuesday, 12 March 2019

Congrats


Hello , today it is my turn to make a blogpost over at the Maja design blog and I made this masculine card made with papers from the Denim and friends collection, and some car pictures from the vintage romance honeymoon sheet.
This card can be used for a birth day but also as a congratulations card for someone who just got his drivers license.
In fact I made this one with the intention to play along with challenge  that wanted a congratulations with your drivers license card, but you had to use the given sketch too.
I was so busy making this card I totally forgot about the sketch. Oh wel I just make another one .
With this card I play along with the Through the scraproom door challenge 

Hallo , vandaag is het weer mijn beurd om een blogpost te verzorgen op het Maja Design blog.
Ik heb deze mannen kaart gemaakt met de denim and friends collectie en wat auto plaatje van het vel honeymoon uit de vintage romance collectie.
Deze kaart kan gebruikt worden voor een verjaardag of als felicitatie kaart voor het behalen van je rijbewijs. Eigenlijk was het daar ook voor bedoeld , ik was hem aan het maken voor de challenge van de egel die is maak een gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs kaart en gebruik de gegeven sketch. Ik was zo bezig met die kaart dat ik de hele sketch dus vergat.
Nou ja maken we daar gewoon weer een andere voor.

4 comments:

Ilonka said...

Een schitterend kaartje Lenet.
Groetjes Ilonka

Marijke said...


Een mooie mannenkaart! Geweldig, ben je zo bezig vergeet je de sketch! Dat heb ik ook wel vaak, ik print allerlei sketches uit en het komt er maar zelden uit dat ik die sketch heb gebruikt! Ach, een ander soort kaartje is ook leuk toch? Groetjes Marijke.

Kaartenkraam said...

Wat een mooie kleuren! Het is een mooie mannenkaart geworden. En zo'n sketch heb je dus duidelijk helemaal niet nodig om een mooie kaart te maken ;-)

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com said...

Wauw wat een gave kaart Lenet. Mooi die verschillende laagjes en leuke bijpassende teksten.
Lieve groetjes Miranda