Free diecutting files

Sunday 29 January 2012

Forever Friends

Nog even snel op de valreep een kaartje voor The Shabby Tearoom. de challenge is sparkly and bright..ik denk dat het wel aardig gelukt is zo. Voor het hart heb ik een sheery Linn stans gebruikt. moet zeggen dat ik er niet echt fan van ben. Ik vind ze heel mooi hoor maar je moet nogal wat moeite doen om het goed uitgestanst te krijgen. Ik wil gewoon stanzen en dan moet het goed zijn..in een keer.

A quick card just in time before the collection closes. The challenge is sparkly and bright..I think I managed to get it like that. I used a die from Cheery Linn , not my favorite dies, I like the way the look , but  not the  efford it takes to get it right. , If I use a die it must be right at once, I don't want it to run thru my bigshot or grandcalibur more than once.
Gezellig dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer. Photobucket

19 comments:

Hanneke said...

Wow, wat mooi zeg! De kleuren zijn zo zacht en mooi en ik vind het hart prachtig! Wel vervelend dat het zo veel werk is. Misschien even op internet zoeken naar tips? Dat doe ik vaak als iets niet goed werkt. Groetjes, Hanneke

Kaartenkraam said...

Ja dat is wel met meer stanzen het probleem maar ik vind hem werkelijk prachtig, zeker zoals jij hem hebt gebruikt in deze kaart!

groetjes van Ank

yvon said...

Hij is wel ontzettend mooi.
Groetjes, Yvon

Anke said...

Schitterend gemaakt. Ik snap wel wat je bedoeld met het hart maar het resultaat is wel prachtig.
liefs Tessa & Anke

Marjanne said...

een prachtige kaart!

Josephine said...

Deze is mooi , Lenet. Zo chic. Jammer dat de stans moeilijk doet. Daar word ik ook kregelig van. Maar het heeft de moeite geloond, want ik ben er weg van.
Josephine

Wendy ten Hove said...

Ja, ik ken dat probleem met al die details nog uitdrukken in een stans, maar het resultaat is wel prachtig, Lenet! Ik vind dit een erg mooie kaart geworden zo!!
Groetjes, Wendy

Loes Oorschot said...

Wat een schitterende kaart Lenet! Erg mooi van kleur en oooh wat is die stans geweldig gebruikt!
Jammer dat je het haakpatroon niet snapt! Het lijkt ook zo ingewikkeld en er is zoveel uitleg nodig, om het kloppend te krijgen, zodat je steeds op de juist plaats terechtkomt om weer verder te haken in de volgende toer. Terwijl het eigenlijk niet meer is dan een paar stokjes met picootjes ertussen. Dan weer wat boogjes van lossen, enz! Als ik weer een camera heb, ga ik het proberen voor te doen in een filmpje...

Groetjes, Loes

Artes de Nágela said...

It's so great, I love your working!

Melissa Bove said...

Wow! Absolutely gorgeous card!! So elegant and romantic! Pure perfection!

Thank you very much for joining us this week at The Shabby Tea Room!

Hugs...
Melissa

Дина said...

It's very beautiful card!

Willy's creations said...

Een pracht van een kaart.

Groetjes,Willy

corryskaart said...

hoi lenet
een su[pergave kaart en zo mooi van kleur!
groetjes van corry

Annelies said...

Wat een prachtige kaart!

Kitty said...

Hij is prachtig!

Debbie Dunham said...

Beautiful card!

Vintage Roses said...

Als al het werk achter de rug is, is het resultaat er wel naar! Deze kleuren vind ik super en ik moet gauw eens een bestemming vinden voor de strass slider uit je winkeltje!

Marie said...

Simply beautiful.

Unknown said...

so soft and delicate, LOVE this Lenet!