Saturday, 3 October 2009

Sending Happy Toughts.

Happy wold card making day!! Vandaag is het wereldkaartmaak dag. Ik ga dus eens rond kijken op het net wat er hier en daar te doen is. Op het forum van Dolls is in iedergeval een online crop waar ik aan mee ga doen vanavond. Ik hoop dat ik dan weer op het forum kan komen en mee kan kletsen en anders doe ik gewoon stil mee. Mijn lap is helemaal leeg geweest en nu moet ik overal op nieuw inloggen wat dus niet helemaal vlekkeloos gebeurd.

Maar goed hier een kaartje gemaakt met papier van oktober afternoon . Ik heb hiervoor een sketch gebruikt van inspired blueprints , eigenlijk een voor een LO maar ik vond hem zo leuk. Ook zomaar eens een klein kaartje voor mijn doen. 13,5 x 13,5 cm. ik heb een hele doos met enveloppen liggen van 14 x14 cm dus moet ik ook maar eens kaartjes maken in die maat dacht ik zo. Normaal gesproken maak ik 15 x15 cm , lekker makkelijk gewoon een half vel cardstock.
Zo dan ga ik nu aan de slag met een kaartje dat in mijn hoofd en zal het patroon er bij zetten.

Ik zag ook dat ik bijna 50 volgers heb!! Leuk! Ik kwam bij het shoppen wat leuks tegen waarvan ik dacht dat het wel leuk zal zijn als blogcandy....Jaaahaaaa Die wil ik gaan verloten als ik meer dan 50 volgers heb . Zodra ik het binnen heb zal ik een foto plaatsen . Hou mijn blog dus maar in de gaten. Ik kan niet precies zeggen wanneer ik het beinnen heb omdat het uit de usa moet komen.
Fijne dag allemaal.

Als je mijn creatie beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.
Leuk dat je even kwam kijken, tot de volgende keer.

Photobucket

6 comments:

Dora said...

Wat een prachtige kaart weer, om te smullen zo mooi!
Ik ga voor je duimen dat je op het forum kan, ik doe niet mee, kan dat niet zo lang achter de pc zitten, dan stuiter ik achter mijn pc vandaan namelijk;)

m@deliefjuh said...

hij is weer super schattig meid

natacha said...

heel mooi kaartje lenet
ook heb je heel mooi papier gebruikt
groetjes natacha

sam said...

hele mooie kaart! vind die pons rand ook erug gaaf!

Alexandra said...

Mooie kaart en dat schiet al flink op met je volgers, leuk hoor.

CĂ©line said...

Wat een schattig kaartje! Vind de kleuren van deze zo mooooi!