Sunday, 13 March 2016

Wishing you a Happy birthday.

Ik heb wel even lekker de tijd genomen om eens even rustig te gaan zitten en deze kaart te maken met de sketch van de challenge van MOJO Monday 438
Ik deed altijd met veel challenge blogs mee maar helaas zijn er heel veel gestopt, jammer.... ga maar eens op snor naar challenge blogs die er nog wel zijn . Ben er een beetje uit  dus heb je een tip voor een leuke challenge blog ..laat dan even een berichtje achter.
Ik heb van de week de nieuwe doily stans van Tim Holtz gekocht en hij is zooooo gaaf , ik moest er gewoon even wat mee doen.
De stempel is er een van Melissa Francis een oudje maar hij blijft mooi  vind ik.
De pareltjes onder het tekstblokje is een gedeelte van een frame van Want2Scrap , het papier is van UHK gallery. Lint en kant komt uit de grote doos en het bloemetje heb ik op de Zwarte markt\  Bazar gevonden.
Als je een berichtje achterlaat kom ik ook bij jou even kijken. Ik wil het bloggen en het blogrondje toch weer op gaan pakken. het is een beetje in het slop geraakt , en mis het eigenlijk toch best wel, altijd leuk om te zien wat anderen maken en weer wat inspiratie op te doen. En persoonlijk vind ik het toch veel leuker dan facebook.


Photobucket

5 comments:

Team Clark said...

This is gorgeous!!!

Ankie vd Polder said...

Ik vinbd je kaart weer helemaal super geworden. En wat fijn dat je bloggen toch leuker vind dan Facebook. Ik dacht nl. dat ik de enige ben die er zo over denkt. Ook ik vind het persoonlijk jammer dat zoveel challenge blogs al gestopt. En ook dat mensen tegenwoordig zo weinbig reacties achterlaten. Waarschijnlijk ook door Facebook waar je kunt " liken" zonder verder reactie te laten als je dat wilt. Ik ben benieuwd of je meer van dit soort reacties krijgt. Wie weet waar het toe leidt? Groetjes en welkom terug. Groetjes, Ankie

Angela said...

Prachtige kaart Lenet.... mooie zachte kleuren en inderdaad de stans is ├ęcht gaaf!!
xxAngela

janfien said...

Jouw kaarten zijn altijd romantisch maar toch bruikbaar voor vele gelegeheden. Ik vind jouw strikken altijd geweldig. Hoewel ik veel lint heb, kan ik geen strikken meer maken.
Dat is best een handicap, want een leuke of mooie strik voegt best veel toe een kaart. Dat je weer gaat bloggen vind ik fijn want je bent toch altijd ook een bron van inspiratie voor mij geweest. Ook ik ben van plan het bloggen weer op te nemen.
liefs en succes Josephine

Martha said...

Het is een prachtig kaartje Lenet! Mooie kleuren ook :-)
Ik wil ook het bloggen weer oppakken. Mis het ook...
Groetjes
Martha