Tuesday, 31 May 2011

Helaas

Ik had nog een mannen kaart voor jullie maar het ziet er naar uit dat ik hem niet mag plaatsen.Hij wordt niet geaccepteerd door de server..het is toch helemaal geen schokkend plaatje ofzo ..*LOL*.. nou ja Ik probeer het later nog wel eens . Wie weet is de server dan niet zo dwars..

Photobucket

8 comments:

Ann Marie said...

we wachten geduldig (not) af hoor en zijn helemaal niet nieuwsgierig (lol)

José said...

Hahaha grappig bericht, maar minder dat je niet kan uploaden. Las het op een andere blog ook al. Nou succes ermee en ik ben weer heel benieuwd wat je gemaakt hebt Lenet!
Groetjes, Jose

Marjanne said...

ah nu kan ik hier wel een berichtje plaatsen, net kreeg ik te horen dat jouw site heel gevaarlijk is, ja zeg als je er ook schokkende plaatjes op wilt zetten lol. Maar wat is blogger vervelende de laatste tijd zeg!! niet normaal!!Ik hoop je kaartje snel te zien!!

martina's kaartjes said...

ja, ons geduld wordt hier zwaar op de proef gesteld... ik had zondag twee kaarten geprogrammeerd, dat lijkt toch wel gelukt...
leuk is natuurlijk anders.
e kaartje van maandag is wel helemaal mooi hoor !
groetjes, martina
x

Created by Essie said...

Lekker zeg je laat ons zo wel in spanning zitten, maar ja dat ligt dus niet geheel aan jouw .
We wachten het maar rustig af naar het resultaat.

Al met al toch een fijne dag

Groetjes
Esther

Irene said...

Dat kun je nu wel schrijven dat het niet schokkend is maar kennelijk denkt de server daar toch anders over, hihihi!!
Van Blogger worden we allemaal een klein beetje wanhopig de laatste tijd -afkloppen ik ga al 3 dagen goed! - maar geef de moed aub niet op want nu zijn we super nieuwsgierig natuurlijk!!!

Groetjes, Irene

Sylvia said...

je maakt ons wel nieuwsgierig zo!

Ingrid said...

Ik heb laatst explorer 9.0 gedownload, ik denk dat daar ook het probleem zit.Voor die tijd had ik nooit een probleem met bloggen. Ik werk nu met google chrome, kan je gewoon berichten en foto's plaatsen en in en uit loggen. Misschien een tip om ff google chrome te downloaden.