Saturday, 11 August 2018

Alice


Deze keer heb ik  weer een halfje voor jullie .  Een layout met de maat 6x12inch , een half scrapvel dus.
Ik heb er een foto van Alice op verwerkt . Een van mijn favorite films en verhalen. achter de foto heb ik een speelkaart met de hartenkoningin gestopt , deze heb ik op pinterest gevonden en uitgeprint.
Bij alice horen rozen vind ik , veel rozen. de tekst adventure awaits vond ik wel bij Alice passenHet zakhorloge van het witte konijn  heb ik achter een reepje verstopt en nog de tekst, she was a strange little girl. 
Voor deze layout heb ik  papier uit de Celebration Collectie van Maja design gebruikt.
5 comments:

Marijke said...

Wat een mooie layout van Alice! Erg leuk dat horloge en de kaart achter het plaatje! Groetjes Marijke.

janfien said...

Deze vind ik ook weer geweldig. Leuk dat je die hebt gemaakt naar aanleiding van je favoriete film. Dan kun je er echt veel van jezelf inleggen. Ik vind hem geweldig. Het lijkt of je werk steeds mooier wordt. Volgens mij heb je een prikkel gehad door bij verschillende brands te kunnen werken als designer. Ik blijf je volgen, want ik doe echt inspiratie bij jou op.

Rieni said...

wat mooi, ik bewonder je stijl enorm, maar kan er zelf niets mee. Grappig hé. En dank je wel dat je op mijn blog bent wezen kijken. Blogger is inmiddels een beetje ouderwets denk ik, want zoveel bezoekers krijg ik niet meer :0

bolletjelucky.blogspot.com said...

Wat leuk om zo een figuur uit je favoriete film te verwerken op een layout Lenet. Heel mooi opgebouwd en leuk om verschillende elementen uit de film terug te zien komen (zakhorloge, speelkaart). Mooi..
Lieve groetjes Miranda

Maudy said...

Wauw geweldig. AL die bloemen. Je kunt er nooit genoeg van hebben ;-)