Wednesday, 26 May 2010

Hebben jullie dat nou ook??

Zo hehe met deze kaart heb ik heel wat discussie met mezelf gehad. Strikje wel of niet, roosje zo of niet.. ja toch...lintje .. Gek ! werd ik van mezelf ,dus mezelf tot de orde geroepen en gezegt nu plak je wat op anders stop je er maar mee! *LOL*
Hebben jullie dat nou ook? Dat geharrewar met papier en embellies?? En maar schuiven en doen . Als ik klaar ben is het ook net of er een bom is ontploft op mijn werkplek. Doosjes ,lint ,kant, inkt , knopenpotten ,gereedschap, rollen tape alles ligt er door elkaar.
Maar goed het is weer gelukt het kaartje is af. Ik heb hem gemaakt voor de shabby tearoom. een foto challenge , roze en polkadots. Nou het is aardig gelukt dacht ik zo. Toch?

Als je mijn kaart beter wilt bekijken , klik op de foto en hij wordt vergroot.Leuk dat je even kwam kijken .Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.Photobucket

26 comments:

*~Patries~* said...

Mooi kaartje hoor, en het is wel herkenbaar ;) vooral de bom die is ontploft op je werkblad hahaha!

*Kus Patries*

Debbie said...

YES ... is IS pretty, Lenet!!! I have those same papers and embellies - some of my favs from Melissa Frances! You combined everything into another lovely design this week for us all to oooh and ahhh over in the Tea Room :)

Annelies said...

Mijn werkplek ground zero? Hoe kóm je erbij..... ;-)
Ik sleep ook altijd van alles uit de kast om te kijken of het erbij past. Of niet. En in het geval van niet lijk ik wel nooit zo slim om het gelijk weer weg te bergen....

Mooi kaartje hoor!

Wendy ten Hove said...

Hoi Lenet,

Wat leuk dat je ook bij mij volger bent geworden! Gezellig!
Jazeker, dat heb ik ook! Ik maak een kaartje ook maar zelden in een keer af, eerst op een ander moment nog even kijken of het toch wel doet wat ik in gedachten had... En een zootje wordt het elke keer!! Eerst alle papier uitstallen en alles bij elkaar passen, dan de stempels en de teksten en dan nog de embellies, oh ja, waar was dat gereedschapje ook alweer? Hup, weer alles op z'n kop! ;-) Helaas heb ik ook nog geen hobbykamer, dus m'n vriend schrikt zich altijd rot als hij tijdens zo'n proces de woonkamer in komt, hi hi...
Mooie kaart, hoor! Het schuiven en proberen is goed gelukt! Het label heeft een erg mooie vorm en die dots papiertjes zijn erg leuk! Mooi gemaakt!

Liefs,
Wendy

natacha said...

heel mooi kaartje wi
ook hier is dat heel herkenbaar

.:♥MMDesigns♥:. said...

Geharrewar of niet... ik vindt hem super! Dat heb je allemaal mooi bij elkaar geharrewardt (wel met dt he?!) hihihihi... super!!!
Liefs, Marit.

Carla said...

Wat een lief kaartje is het geworden!!
Bom ontploft.....geen idee waar je het over hebt...hiihi.
Bij mij ligt de keuken tafel dan vol...ben nog niet gezegend met een eigen hobby kamer hier!!!

liefs Carla.

Aleida said...

Neeeeee, heb ik noooooiiiit! Ik weet precies wat er bij past en wat niet, en ik kan toe met een tafel zo groot als een A4tje! (ik kan nu typen met mijn neus, zo lang is-tie)
groetjes,

Maureen said...

Ook ik herken dat wel met dat 'geharrewar' maar ik moet zeggen dat het kaartje super mooi is zo!

Greetz,
Maureen.

Baukje said...

Hallo Lenet
hij is heel mooi geworden daar kan je heel trots op zijn
Groetjes Baukje

Suze said...

Wat een prachtige kaart Lenet, ja en dat welles nietes kan ik ook hoor hiii hoort er ook wel een beetje bij toch.

Groetjes Suze

Michele Gross said...

Stunning! Elegant, sophisticated, deliciously beautiful!!!

Dora said...

Het is een hele mooie kaart, en ja ik heb dat ook wel eens, maar een stuk mindere nu ik geen challenges meer maak.

Willy's creations said...

Beeldig kaartje heb je gemaakt.

Groetjes,Willy

Wendy said...

wat een mooie kaart en zo herkenbaar wat je zegt heb dat ook regelmatig

Groetjes Wendy

Audrey Pettit said...

This is gorgeous! Love the paper, love your design, love everything about this elegant beauty! Thanks for playing along with us at The Shabby Tea Room.

Irene said...

prachtige kaart! en ja........zo herkenbaar.....kan soms uren doen over de posistie van een brad en uiteindelijk er voor kiezen om daar toch een knoop bv te plakken...hahaha

gr irene

Wilma said...

Lenet, dit klinkt heeeel bekend! Je moet dan inderdaad jezelf tot de orde roepen, want anders blijf je schuiven met de spullen. Dit is bij mij dus ook het geval. Iets snel maken lukt me zo niet.
Liefs
Wilma

jandokan said...

ha ha... ja dat van die bom herken ik wel!
wat een leuk lief kaartje...
super zeg :D

Groetjes Anja

Martha said...

Ik vind je kaart helemaal geweldig!

Jetty said...

Ja dat herken ik wel hoor.

Kaartje is prachtig.

Anja (scrappie) said...

Zo herkenbaar Lenet ik heb de luxe van een eigen scrapkamer met een heel groot buro maar zit uiteindelijk op de vierkante centimeter te scrappen met alle "zooi" om me heen. En dat schuiven met lintjes, roosjes etc is om gek van te worden op een gegeven moment moet ik de kaart ook gewoon wegleggen anders blijf ik bezig.
Deze is weer heel erg mooi geworden.

Alexandra said...

Mooie kaart en voor mij is het heel herkenbaar. Vaak laat ik het dan maar even liggen en ga ik wat anders doen totdat ik het ineens weet.

Melisa Waldorf said...

Gorgeous card and just right for the Shabby Tea Room. I came across your blog via Digital Two for Tuesday. Your card over there was so pretty. I love your shabby style!!

margaret said...

Lenet,
Wat een prachtige kaart weer. En weer helemaal met de hand de zigzag steek gedaan zeker. Voor mij is vintage niet helemaal mijn ding maar als ik jou kaarten zie vind ik het prachtig.

Groetjes Margaret

Theresa said...

What an absolutely beautiful card. Pink is my favorte color - so I just love it!!