Saturday, 22 May 2010

Liever geen Awards meer


Even dit. Ik heb een tijdje zitten denken hoe ik dit nu het beste kan overbrengen zonder iemand te kwetsen. Begrijp me niet verkeerd ik voel me altijd zeer vereerd als ik een reward krijg en vind het ontzettend lief , maar het doorgeven vind ik een absolute ramp. Ik beleef heel veel plezier in het bloggen en geniet altijd van elke blog en mooie creatie's . Ik krijg er altijd een hoop ideetjes en inspiratie van en daarom gun ik altijd iedereen een award, en vind ook dat iedereen er een verdiend . Maar met het doorgeven moet je eraltijd een paar uitkiezen en dat vind ik heel moeilijk. Ik wil niemand overslaan .
Daarom zeg ik dus liever geen awards meer , hoef ik niet meer te kiezen en voor mij gevoel niemand buiten te sluiten.
Ik hoop dat jullie dit bergrijpen.


Photobucket

9 comments:

Dora said...

Lieve Lenet,

Ik begrijp je helemaal....en helemaal en nog zo veel meer, goed dat je het gewoon zo doet hoor!

Margot said...

ben het helemaal met je eens! ondanks dat het heel goed bedoeld is kreeg ik er altijd zo'n kettingbrief gevoel bij.

Ilonka said...

hoi Lenet ik begrijp je ook. Ik vind het net zo,n ramp. En je wilt niemand vergeten . Want ook ik vind dat we allemaal op onze eigen manier wat moois maken. Ik vind dat je het goed neergezet hebt. En soms krijg je iedere keer weer een andere en zoveel Hebben ze dan nog enige Waarde???????

groetjes Ilonka

chantal said...

Hoi Lenet,
Ik begrijp je volkomen. De laatste twee awards heb ik aanvaard, maar erbij gezet dat ik die niet meer op mijn blog zet. Ik apprecieer dit enorm, maar wil ook niemand kwetsen.
liefs Chantal

Scrapbookdoll said...

hoi lenet, dat gevoel heb ik dus ook en dat is een van de redenenwaarom ik met geen blog wil beginnen....er komt gewoon geen eind aan hoe goedbedoeld ook....
je hebt een heel leuke blog en ik volg m al een tijdje en ik moet zeggen, ik ben fan ;-)
groetjes
marie-anne

Ria said...

Ben het helemaal met je eens,
we volgen je toch wel !! (haha)

Kitty said...

Ik snap het helemaal hoor, ik heb er na de eerste meteen een punt achter gezet. Met candy's, hoe leuk ze ook zijn, heb ik dat ook een beetje *bloos* Ik reageer er niet meer op en heb dan ook niet het gevoel dat ik er zelf eens een moet weggeven. Want dat is het dus ook he, je voelt je verplicht want het is geen éénrichtingsverkeer natuurlijk. Maar verder vermaak ik me prima met bloggen en scrappen hoor ;)

Jerri Kay said...

Hi Lenette, I came across your beautiful blog today via Shabby Tea. I saw this gorgeous rose photo on your side bar and clicked on it. I want to say that I totally agree with you regarding awards. I have received several and always write to the sender thanking them for the honor, but I choose NOT to put awards on my blog. I find them more like chain letters and detest that. I think a blog should be filled with gorgeous art, not filled with meaningless badges that the girls want to send around. I'm so glad to see I'm not the only one that feels that way. Your designs are gorgeous!

Cornelie said...

Hoi!
Ben nog niet zo lang in blogland zoals ik het altijd noem, vanaf april en heb laatst m'n eerste award gekregen, waarvan ik ook helemaal niet wist wat ik er mee moest doen. Uiteindelijk wel, maar ik heb h'm op m'n blog geplaatst, en heb het als een waardering gezien. Verder niets mee gedaan. Ook de candy's sla ik 9 van de 10 keer over, of ik moet het blog al een tijdje volgen, maar ik krijg er altijd een gevoel van "volgers bedelen" bij. Ik wil graag dat men me volgt omdat ze het leuk vinden om m'n creaties te bekijken, zo doe ik het zelf ook. Ik wordt volger omdat ik iemand bewonder in wat ze maken, ook al is het misschien niet altijd m'n stijl, want ook daar kan ik van genieten. Vond het dus wel fijn om dit berichtje te lezen en ook de reacties daarop, dat ik hierin dus niet de enige ben!!
Heel verhaal, groetjes Cornelie